Data Science Lab

آزمایشگاه علم داده ها و به طور مختصر DSLab در حقیقت یک گروه تحقیقاتی در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد، ایران است که داده های در مقیاس کم و بزرگ (مه داده ها) را در زمینه های متعدد علوم تجزیه، تحلیل، و مدل بندی کرده و سعی در حل مسائل واقعی جامعه در حیطه های مختلفی دارد. هدف ما تحلیل داده های علمی است. در حقیقت در DSLab ما یک سری روش ها، ابزار و تکنیک های محاسباتی را توسعه می دهیم که نیازمند یادگیری آماری برای مدل بندی پدیده های دارای عدم قطعیت است. این تکنیک ها با کمک علوم ریاضی و کامپیوتری به صورت الگوریتم های محاسباتی برای حل مسائل واقعی تبدیل می شود.

موضوعات تحقیقاتی:

1 - بازیابی اطلاعات و تحلیل شبکه های اجتماعی Information Retrieval and Social Network Analysis
2 - یادگیری ماشینی Machine Learning
3 - تحلیل شبکه های عصبی مصنوعی Neural Network Analysis
4 - تحلیل داده های با بعد بالا و بزرگ (مه داده ها) High-dimensional and Big Data Analysis
5 - داده کاوی Data Mining
6 - مدل سازی داده های وابسته Dependent Data Modeling